De juiste makelaar vinden om je huis te verkopen

Deel Dit Bericht :

5 Tips. Verkopen met een makelaar. Hoe vind je de juiste verkoopmakelaar? 

Waar let je op bij het kiezen van een makelaar voor de verkoop van je huis?

1. Ken je geen makelaars in je netwerk?

Allereerst is het belangrijk om te kijken in je eigen netwerk van vrienden & kennissen. Wellicht ken je iemand die je verder kan helpen.

2. Kijk verder dan de makelaars die je kent.

Ga niet meteen naar de makelaar van je buren, maar doe eerst wat onderzoek. Je wilt de makelaar kiezen die het beste bij jou past. Maak zeker ook gebruik van onze makelaarsvergelijker. HUYZ deed onderzoek naar de beste makelaars in jou regio. 

3. Maak vrijblijvende afspraken met makelaars / immo

Heb je een selectie gemaakt van makelaars, dan kan je deze eens uitnodigen op gesprek. waarom ook niet? Het gaat immers om een grote verkoop. Voor veel mensen gaat het om een levenswerk dus praten met verschillende makelaars / immo kantoren neemt nu ook niet zoveel tijd in beslag. Het is bovendien ook geheel vrijblijvend. Praten geeft ideeën, en biedt opportuniteiten. Bekijk hen dan ook niet allemaal als praatjesmakers want ze willen jullie hoe dan ook helpen. Door verschillende gesprekken en makelaars te vergelijken zal je veel opsteken!

4. Regionale makelaars / Immo kantoren

Regionaal vinden we wel een belangrijk punt. De makelaar kent je regio, de prijzen, de trends, de buurt en de vernieuwingen die er staan aan te komen. hou hier ook zeker rekening mee!

5. Makelaar kantoren – Reviews

Bekijk zeker ook de reviews van je makelaars op Facebook / Google / … Deze geven je een goed zicht van de ervaringen van andere mensen. Veel mensen vergeten dit toch steeds te doen. De makelaars die wij vergeleken hebben goede tot zeer goede scores – Deze scores kan u ook terugvinden in onze makelaars vergelijking.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor de laatste weetjes, promo’s en berichten van onze partners.

Meer berichten

Immokantoren in Oost-Vlaanderen
expert

Je huis zelf verkopen of met makelaar?

Zelf je huis verkopen? Of toch maar met een makelaar… Een goed vastgoedmakelaar kan zich ontfermen over het hele verkoopproces van een woning en neemt

Vergelijk Immokantoren &  krijg de beste voorwaarden

Immokantoren in West-Vlaanderen
Immokantoren in
Oost-Vlaanderen
Immokantoren in
Antwerpen
Immokantoren in
Vlaams-Brabant
Immokantoren in
Limburg

Keuringen & Attesten

Je woning laten schatten

Gratis schatting

Erkende of VLABEL schatting