Living Stone

Waarom kiezen voor
Living Stone?

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat onze makelaars klanten kort opvolgen en hun feedback kunnen vertalen naar een potentieel resultaat.

Goed luisteren en aanvoelen wat de klant belangrijk vindt verhoogt het onderling vertrouwen in de opeenvolgende gesprekken. Die zelfde ingesteldheid beogen wij ook in de communicatie naar de kopers en huurders.

Woning kopen of verkopen? Laat je gegevens & we bellen je zo snel op!  –>

 

Ontdek onze kantoren

Living Stone is actief in gans Vlaams-Brabant,  het Brussel hoofdstedelijk gewest, het Pajottenland en de regio’s in en rond Mechelen en Ninove. Een netwerk van 10 lokale vastgoedhuizen dat wordt geleid door 1 of meerdere lokale vastgoedmakelaars. 
 
Een gans team werkt dagelijks samen aan een gemeenschappelijk doel. De best mogelijke dienstverlening bieden aan onze klanten zodat ze zich blijvend thuis voelen bij ons.

Koen Hoste

Managing partner - 0475.39.96.99

Vraag een gratis waardebepaling aan :

Elke verkoopintentie start best met een betrouwbare waardebepaling. Elke Living Stone makelaar werkt in een bepaalde regio die hij door en door kent. Die ervaringsdeskundigheid in combinatie met marktkennis en bouwtechnische inzichten zorgt voor een eerste indicatie. Ook meer subjectieve elementen zoals bouwstijl, interieur worden geëvalueerd.

Twee mooie verhalen komen samen…

Gedurende decennia hebben Pajota en Living Stone, steen per steen, elk een eigen vastgoedhuis gebouwd dat in hun respectievelijke regio’s hun gelijke niet kent.

In 2021 beslisten ze om samen verder te gaan onder de naam Living Stone. Zo kunnen we samen nog betere dienstverlening aanbieden in elke regio en buurt waar we actief zijn. Tevreden klanten zijn namelijk de leukste motivatie om elke dag het beste van ons zelf te geven.

Vergelijk Immokantoren &  krijg de beste voorwaarden

Immokantoren in West-Vlaanderen
Immokantoren in
Oost-Vlaanderen
Immokantoren in
Antwerpen
Immokantoren in
Vlaams-Brabant
Immokantoren in
Limburg

Keuringen & Attesten

Je woning laten schatten

Gratis schatting

Erkende of VLABEL schatting