Infinimo 

 

Waarom kiezen voor Infinimo ?

Infinimo is een gespecialiseerd kantoor in de regio met meer dan 20 jaar ervaring. We kunnen dan ook rekenen op het vertrouwen van zowel kandidaat-kopers als verkopers. Voor elke klant willen we altijd en alleen het beste van onszelf geven.

Ons streefdoel is om de meest gerespecteerde en gepassioneerde speler in de vastgoedsector te zijn, door een uitzonderlijke service aan te bieden en rekening houdend met onze kernwaarden.

Woning kopen of verkopen? Laat je naam en telefoonnummer en dan bellen we je graag even op.  –>

 

Vijf goede redenen om met Infinimo te werken:

 

1. Waardebepaling

Een juiste schatting is de eerste stap naar een geslaagde verkoop. Infinimo heeft een jarenlange expertise om de correcte prijs van uw eigendom te bepalen. Onze waardebepaling is gebaseerd op een deskundige analyse van objectieve parameters in combinatie met andere externe factoren.

2. Service op mensenmaat

Door onze jarenlange ervaring zorgen we dat de aan- en verkoop van uw eigendom vlekkeloos verloopt tot en met de notariële akte. We zorgen voor alle vereiste documenten en de nodige juridische ondersteuning bij elk dossier.

Ook bij de prijsonderhandelingen kunt u rekenen op de expertise van onze makelaars en zal hij steevast uw persoonlijke belangen verdedigen. Comfort en ontzorging staan centraal, zo wint u tijd voor andere zaken.

3. Doelgerichte publiciteit

Dankzij een op maat gemaakte marketingstrategie zorgen wij voor een doelgerichte publiciteit van uw eigendom. Dagelijks zetten we ons aanbod in de kijker op de grootste online vastgoedsites en verschijnen onze panden wekelijks in diverse magazines.

Daarnaast is het via social media mogelijk om meer mensen te bereiken en zo uw eigendom onder de ruime aandacht te brengen. Onze website trekt gemiddeld 500 unieke bezoekers per dag.

4. The perfect match

Bij de verkoop zijn niet zozeer het aantal bezoekers van belang. Wel de juiste bezoekers. Mensen die bereid zijn om die meerwaarde van uw woning te betalen. Dit vraagt een specifieke en gerichte aanpak. Dankzij ons voordeel van de voorsprong krijgen potentiële kopers onze nieuwste panden als eerste te zien en kunnen we heel snel 1-op-1 kandidaat-kopers aan uw eigendom matchen.

5. Persoonlijke eigenaarslogin

Dankzij een efficiënt softwaresysteem kunt u via onze website inloggen op een aparte pagina over uw eigendom. Zo blijft u als eigenaar te allen tijde op de hoogte over de evolutie i.v.m. de verkoop of verhuur: welke bezoeken staan ingepland, hoeveel geïnteresseerden, welke publiciteit wordt gevoerd.

Jan De Wildeman

Zaakvoerder - 0476/201.577

Vraag een gratis waardebepaling aan :

Vergelijk Immokantoren &  krijg de beste voorwaarden

Immokantoren in West-Vlaanderen
Immokantoren in
Oost-Vlaanderen
Immokantoren in
Antwerpen
Immokantoren in
Vlaams-Brabant
Immokantoren in
Limburg

Keuringen & Attesten

Je woning laten schatten

Gratis schatting

Erkende of VLABEL schatting